marți, 13 ianuarie 2009

Miscarea Conservatoare (sic!) vrea revolutie...


"Fuhrerul" Mugur Vasiliu, dupa impiediceala de la SCARA si alte marunte grupuscule de "dreapta" si-a tras de ceva vreme o noua formatiune, Miscarea Conservatoare pe numele de scena. In lipsa de aderenti si imagine, bravii militanti din MC vin cu felurite idei, una mai nastrusnica ca alta.

Ca avem o clasa politica corupta si de toata jena nu incape indoiala, dar a indemna lumea la anarhie din pricina acestui fapt frizeaza prostia. Astfel, iata ce ne e dat sa vedem pe site-ul Miscarii Conservatoare

Le cerem românilor să refuze să mai plătească taxe şi impozite aberante, le cerem să nu mai justifice prin tăcere măsurile sălbatice luate împotriva lor, iar în final să iasă în stradă şi să măture acest regim haotic în care marea infracţiune economico-financiară este botezată cu numele de „afacere".

Noutatile site-ului ne dau de stire si ca MC doreste retragerea armatei israeliene din propriul teritoriu. Pai se putea un partid-curent-miscare de extrema-dreapta fara pandantul antisemitismului? Nu discut aici conflictul din Orientul Apropiat insa nu ma pot abtine sa nu observ ca toti talibanii (nationalisti ori religiosi) varsa lacrimi pentru poporul palestinian masacrat de trupele evreiesti, uitand cauzele izbucnirii conflictului, anume actiunile teroriste ale gruparii palestiniene Hamas.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Spuneai ceva de extrema dreapta? Pai la blogroll-u` tau apare Claudiu Tarziu. Sau poate nu ti-a povestit domnul Tarziu (sic!) ca a fost si el pe la Scara. Dar poate de aici si ura ta impotriva "fuhrer-ului" (probabil ti-a si povestit de ce a fost dat afara). Si as mai vrea sa te intreb un lucru... tu chiar crezi ca luptatorii Hamas se ascund in spitale dupa fustele femeilor?

Marius spunea...

@Dragos,
Cand am spus "extrema-dreapta" nu m-am referit la persoanele/gruparile incadrate la aceasta categorie de catre stangisti, ci la incercarea penibila de a te zgaltai aruncand cu vorbe mari, revolutionare, doar-doar va auzi cineva de Miscarea Conservatoare. Despre jurnalistul Tarziu ce sa spun...nu cred ca e de extrema-dreapta.

Metapolitici © 2008. This blog is wearing Sederhana, a free XML Blogger Template adopted from Oh My Grid - WP theme by Thomas Arie
Converted to Blogger by Gre [Template-Godown]